2 Mayıs 2012 Çarşamba

White Mill Cafe - Cihangir


Merhaba, işte size yine yepyeni bir gezenti yazısı paylaşıyorum. Bu cumartesi havaların neredeyse 25 dereceyi gördüğü İstanbul'da hafta sonu Cumartesi ne yapsak ne yapsak dedik ve atladık Cihangir'e gittik. Şimdi işiniz gücünüz yok mu niye sahil kenarlarına, boğaza, bebek Ortaköy’e gitmediniz demeyin gün trafikte gidebileceğimiz en yakın yer burasıydı. İstanbul trafik hafta sonu güneş kelimeleri bir araya geldiğinde hiç zamanımı yollarda çürütemem ben. Sakin huzur mutlu 1-2 saat geçireceğiz o da burnumuzdan gelmesin dimi :)

Şimdi bu Cihangir herkes bilir, duyar, gider belki ama gizli saklı bahçelerini bilmeyenleriniz olabilir. Malumunuz bu aralar Cihangir bir hayli kalabalık, Yalan Dünya dizisi bu semti popüler haline getirdi. Ya da ay kız şu hangi dizide oynuyordu, şuna bak amma da pasaklıymış, valla şekerim televizyonda daha güzel görülüyorlar diye tabir ettiğimiz insanlar buralar da 3-5 tur atarlar. Gerçekten de ünlü kaynıyor. Bazıları kendini göstermek için bizzat o meşhur kahvede oturuyor, bazıları da gizlenmek için böyle saklı bahçeli kafelere geliyor.

White Mill Cafe, Cihangir Susam sokakta bir apartmanın giriş katında şahane bir atmosferi olan bir mekan. Girdiğinizde ufak bir dükkan gibi gözükse de üst merdivenlerden sonra vay burası tam bir cennet dedim. Biraz kalabalıktı önce bizi iç mekanda cam kenarında aldılar, sonra bahçede o güzelim ağaçların altında büyük masaya aldıklarında dedim tamam beni burada bırakın. Karnımız çok açtı ve hemen siparişlerimizi verdik, servis çok iyi sunum da şahaneydi. Hesapta ee mekana göre biraz tuzlu ama değerdi :) Sonuç olarak tüm gününüzü burada geçirebilirsiniz, kahvaltıyla başlayıp gece de eğlenceli hoş sohbetlere devam edebilirsiniz.

Sonra Cihangir'de Firuzağa Kahvede kahvelerimizi de içtik, Çukurcuma yokuşunda antikacıları turlayıp, Galatasaray Fransız Sokağındaki değişik tasarım butikleri de gezdikten sonra Taksime doğru yol aldık ve bir gezenti turumuzu daha tamamlamış olduk.

İletişim Bilgileri

White Mill Cafe
Susam Sokak No:13 Cihangir Beyoğlu 34433 İstanbul

Telefon
:
(0212) 292 28 95 - 96
Faks
:
(0212) 292 28 73
Email
:








bizim masa :)

dedikleri kadar varmış süper :)







benim çektiğim bir kare :)



Hiç yorum yok: